vineri, 19 februarie 2010

Tratament pentru mocheta

 Din ciclu tratament pentru.....

  Am primit saptamana asta coletul cu produsele bio castigate de G-bubu ( adicatlea fii-mea) odata cu aparitie in revista de bebici. Nu-i place nimic. Dar nimic! Recunosc, nici mie nu-mi plac. Bio, ne-bio, organice si alte alea...sunt rele tare la gust. Adica n-au gust. Uatevar!               

  Reteta tratamentului bio pentru mocheta:
- se lasa la indemana copilului una bucata borcanas piure bio  (retineti, musai sa fie bio)

-parintii, iresponsabili fiind, vorbesc intre ei, aruncand din cand incand un ochi la copil, insa suficent de tarziu incat sa i sa permita copilului sa verse jumatate de borcanas pe mocheta.

-piureul deja varsat se intinde cu ambele manute pe mocheta, pe o arie cat mai mare.

-dupa ce s-a verificat patrunderea in profunzimea porilor mochetei a unei cantitati cat mai mare de piure (adica daca tot facem ceva, macar sa fie serios), se trece la intinderea piureului ramas la suprafata  cu picioruselor. Ideal ar fi ca pantalonii/ ciorapeii /strampisorii sa fie abia spalati. In cazul nostru erau deja purtati de 2 zile.

- se  lase sa se usuce si se purcede la aplicarea unei masti faciale cu acelasi produs minune: piureul bio. Cu cat are mai multe fructe (patru in cazul nostru), cu atat reusita e mai mare.

-se intinde pe mocuta ce a mai ramas in borcanel, dar se insista in jurul guritei si pe pometi. Se poate aplica si pe par, pentru  stralucire  si volum.

Tips:
- rasetele si chiotele sunt mai mult decat necesare!
- piureul sa aiba cat mai multe fructe in compozitie, sa fie cat mai cleios
- laudele sunt foarte utile;
- apostrofarile nu-si au locul (serios acum, nimanui nu i-a  iesit un lucru perfect din prima )


Imi pare rau ca pozele nu au fost suficeint de clare. Am o poza in care este mozolita pe fata dar nu se vede suficieint de clar.


Tentativa de a se ascunde de camera. Ea n-a facut nimic!


Marius incerca doar  sa o dezbrace de puloveras (normal, si acolo era piure), n-o brusca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger